de Witte Roos

  Praktijk voor massage en innerlijke groei



SYMPHONY OF THE CELLS-

workshop door Loylou 

Als we ons goed voelen is ons lichaam in balans. Alles werkt dan met elkaar samen als een goed klinkende symfonie. Dat noemen we ook wel ‘homeostase’. Als we ons minder goed voelen en klachten ervaren, dan hebben we ons zelfherstellend vermogen om de balans terug te brengen. Als jouw lichaam niet sterk genoeg is om zich te wapenen tegen stress - een van de grootste oorzaken van disbalans/ziekten - dan kan je lichaam wel wat ondersteuning gebruiken.

Balans herstellen

Een Symphony of the Cells- behandeling helpt de homeostase van jouw lichaam te herstellen en te ondersteunen bij diverse klachten. Het protocol is ontwikkeld door Boyd Truman, die meer dan 20 jaar kennis en ervaring heeft met het gebruik van pure essentiële (ruim 10 jaar doTERRA)-oliën. De basis van een Symphony of the Cells-behandeling bestaat uit een aantal essentiële doTERRA-oliën, die volgens een vaste volgorde worden aangebracht op je rug en voeten. Elke olie heeft zijn specifieke werking op de verschillende organen, systemen of klachten. Een Symphony of the Cells-behandeling brengt jouw lichaam weer in balans.

In te zetten voor een veelheid aan klachten:

O.a. Rugklachten, hoge bloeddruk, fibromyalgie, chronische vermoeidheid, hoofdpijn, overgewicht, ziekte van Lyme of andere neurologische aandoeningen (zowel centraal als perifeer) en andere klachten (bv klachten voortkomend uit ‘verkeerde’ cellen) kunnen goed worden behandeld met Symphony of the Cells-behandelingen. Afhankelijk van je klacht (chronisch of niet) volstaat het om drie behandelingen in een week te ontvangen.

 

Diverse protocollen

Er zijn twaalf protocollen die voor verschillende doeleinden worden ingezet. Enkele protocollen zijn het Inflammatory Protocol, Neurologisch Protocol, Cardiovasculair Protocol, Forgive Protocol, Hormoon Balans Protocol en het Solar Protocol.

Welk protocol het beste werkt bepalen we aan de hand van de klachten en wensen. Hou rekening met ontgiftingsverschijnselen (bijvoorbeeld vermoeidheid, misselijkheid, verergering van de klachten). Bij een Symphony of the Cell-behandeling wordt je behandeld op je ruggengraat, voor een directe verbinding met cranio-sacrale vocht dat via het ruggenmerg naar onze hersenen loopt en een directe verbinding met ons zenuwstelsel heeft. Bedenk je dat je net zo gezond bent als de vloeistoffen waar je uit bestaat!

 

In deze workshop leer je hoe je de Symphony geeft, hoe aan te brengen en in je praktijk of bij familie /vrienden toe te passen. We gaan zelf aan het werk en je geeft een behandeling en ontvangt een behandeling.

Plaats: de Witte Roos, Prins Bernhardstraat 48 in Silvolde

Datum en Tijd: wordt later bekend

Kosten: € 25 voor workshop, inclusief de olien die we gebruiken, paper en koffie, thee en lekkers. Voor lunch graag zelf brood o.i.d. meenemen.