de Witte Roos

  Praktijk voor massage en innerlijke groei Klankbeleving met Elayna

 

- de helende Frequenties van klank-

 

Datum volgt nog

Het wordt steeds duidelijker dat muziek met bepaalde frequenties zeer goede effecten op het lichaam kan hebben. Onze verre voorouders wisten dit al, maar nu is dit ook wetenschappelijk bewezen.

In haar werk als energetisch klankbehandelaar heeft Elayna al vele mooie dingen zien gebeuren. 

Bijv. mensen met hersenletsel of ADHD worden zeer rustig in hun lichaam en hoofd na een behandeling in haar klankstoel.

Hoe werkt de klankstoel?

De stoel is voorzien van 18 snaren aan de linkerkant en 18 snaren aan de rechterkant, welke allemaal op de frequentie 423 Hz zijn gestemd. Iemand gaat in de klankstoel zitten en ik zit daarachter en bespeel ongeveer een half uur de snaren. Na dat half uur is het lichaam van die persoon totaal ontspannen op cel niveau, wat een rustgevend en vrij gevoel geeft. Bij mensen met dementie en Alzheimer zorgt de stoel voor rust in het hoofd waardoor ze ontspannen kunnen genieten van die dag en een paar volgende dagen.

 

Klankbeleving met verschillende instrumenten

Behalve de klankstoel heeft Elayna meerdere andere instrumenten op bepaalde specifieke frequenties die voor ondersteuning bij uiteenlopende aandoeningen zorgen. Deze vorm van behandelen kan ze bijna overal inzetten dankzij haar speciale mobiele klankbus.

 

Heeft u zin in een klankbeleving met verschillende instrumenten? Tijdens deze klankbeleving van Elayna kan je zowel de frequenties ondergaan als zelf bepaalde instrumenten bespelen. Zo heb ik zelf de klankstaaf van 528 HZ bij haar aangeschaft die zeer harmoniserend werkt en ondersteunt in de weg naar de 5e dimensie. Ook heeft zij klankstaven voor elke chakra.

Voor meer info: kijk maar eens op haar site: https://www.elaynaofhollowearth.com

 

Kosten: 25 euro, inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Datum: volgt nog

Aanmelden via [email protected]